Način pripreme
Za smesu: Keks polomiti na krupnije delove i staviti u dublju posudi.
Zasebno, u mlako mleko dodati čokoladu za kuvanje, šećer, maslac i mešati dok se svi sastojci ne otope i ne sjedine. Preliti keks.
Izmešati i ostaviti da odstoji 5 minuta.
Pleh obložiti providnom prianjajućom folijom, rasporediti polovinu smese, preko poređati mrzle maline, a preko njih naneti ostatak smese. Poravnati i ostaviti u frižider da se stegne. Tortu izručiti na tacnu.
Filovanje i dekoracija: Šlag krem umutiti po uputstvu sa kesice i naneti na gornji deo torte.
U ostatak šlaga dodati crvenu boju za kolače i umutiti mikserom. Staviti u špric za dekorisanje torti i dekorisati po soppstvenom izboru (spoljašnji deo sam premazala i dekorisala ivice).
Posuti mix zvezdicama, crvenim mrvicama. Ukrasila sam i mašnicom.