Pohovani sir bez prženja

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
593
14/02/2020
"Eto - i u rerni uspevaju, pri tom bez ikakve dodatne masnoće - savršeni su "
Priprema5 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno15 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano278
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Uvaljajte sir prvo u brašno. Jaje umutite žicom. Pomešajte brašno sa prezlama. Sameljite kornfleks, ali da ne bude mnogo sitan.

Nabrašnjeni sir umačite u jaja, posle u brašno sa prezlama, ponovo u jaja i završite kornfleksom.

Uradite na isti način i sa ostalima. Poređajte u vatrostalnu keramičku posudicu. Zagrejte rernu na 200 stepeni i pecite 10-15 minuta. Izvadite i servirajte.

Možete da servirate pohovani sir sa slatkom od borovnica.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar