Način pripreme
Kao sva jela sa sirom i ovo je izuzetno ukusno! Isecite pileće grudi na velike, debele parčiće.
Ispecite ih na gril tiganju. Nakon njihovog pečenja začinite biberom, solju i mlazom maslinovog ulja. U veliki tiganj sipajte pavlaku.
Dodajte na parčiće isečenu gorgonzolu i bri, Pospite narendanim parmezanom.
Mešajte sos dok se sirevi ne istope.
U posudu za pečenje sipajte polovinu sosa. Preko njega poređajte ispečeno meso. Prelijte preostalim sosom.
Pospite isečenim orasima i malim parčićima kruški. Preko njaga poređajte ispečeno meso, Prelijte preostalim sosom.
Pospite isečenim orasima i malim parčićima kruški. Ukrasite sa nekoliko kriški kruški.
Pecite piletinu sa sirom oko 20 minuta u prethodno zagrejanoj rerni sa ventilatorom.
Nek vam je slatko!
Beleška: Ako ne volite kobinaciju sireva u receptu piletina sa sirom i kruškama, možete da ih zamenite po vašem ukusu!