Gaspačo od dinje

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Autor
3k28516k682
Gaspačo od dinje
Fotografije: Yordanka Kovacheva
1 / 5
10/03/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
4
"Cela svežina leta sakupljena u ovom aromatičnom Gaspaču sa dinjom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

1. Stavite u posudu blendara očišćene komade dinje, papriku, krastavac, luk i beli luk. Stavite da se melje sve dok ne postane glatko.

2. Začinite solju i sirćetom po ukusu i ostavite da se ohladi.

3. Sipajte u posudice ili čaše aromatičnu letnju hladnu supu i pospite maslinovim uljem.

Hladna supa se može nazvati Gaspačo od dinje.

Španci je serviraju sa kockicom pršute. Kod njih se kombinacija dinje i pršute često sreće.

Probajte i vi!

Prijatno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: