Torta Evropsko srce

SanjaSanja
Šegrt
115701951
Torta Evropsko srce1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Ukupno
20 min.
"Volite li torte koje se ne peku? Mi ih obožavamo"

Potrebni sastojci

  • mleko - 600 ml
  • mlevena plazma - 300 g
  • šlag - 600 g
  • eurokrem - 200 g
  • šarene čokoladne mrvice
* merne jedinice

Način pripreme

Dobro izmutiti šlag s mlekom, pa deliti masu na pola.

U jednu polovinu dodati mlevenu plazmu keks a u drugu eurokrem.

Masu s keksom sipajte u kalup, poravnajte je, pa preko razlijte masu s eurokremom.

Tortu Evropsko srce dekorisati šarenim čokoladnim mrvicama i staviti u frižider.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: