Način pripreme
Prvo pripremimo kalup u kome ćemo praviti tortu i oblepimo ga streč folijom.
Na ringlu stavljamo mleko sa šećerom, prethodno smo odvojili smo 200 ml mleka.
Za to vremem, dok provri, pripemamo puding. U posudu sipamo tri pudinga i polako dodajemo mleko, neprestano mešajući, dok se ne dobije homogena smesa.
Kada je mleko skoro provrilo, isključimo ringlu i uz neprestano mešanje dodajemo pudiing. Skidamo sa ringle i počinjemo da spajamo tortu.
Prvo sipamo malo pudninga, nakon toga keks, pa opet puding, pa opet keks. Tako ređamo dok sve ne potrošimo.
Završavamo pudingom i ostavljamo u frižideru na 3-4 sata. Nakon toga uzimamo tortu i okrećemo na odgovarajući poslužavnik.
Skidamo foliju i ukrašavamo šlagom, koji smo umutili sa vodom. Odozgo stavljamo čokoladna srca i šarene mrvice.
Prijatno!