Način pripreme
Odvojite belanca od žumanaca. Belanca umutite u sneg.
Žumance promešajte sa šećerom, maslacem, kakaom, brašnom i praškom za pecivo i umutite do glatke vazdušaste smese.
Postepeno, u malim porcijama, dodajte umućene belance u smesu i pažljivo mešajte špatulom.
Sipajte u pravougaoni pleh, pokriven nauljenim papirom za pečenje, pa poravnajte površinu. Pecite na 200 stepeni sa uključenim ventilatorom 20-25 minuta. Ostavite koru da se ohladi i odvojite je od papira za pečenje.
Koru stavite na poslužavnik. Promešajte sok od pomorandže i liker i ravnomerno prelijte koru.
U posudi promešajte sve sastojke za krem i mutite ih mikserom 7-8 minuta. Ovaj krem rasporedite preko kore i poravnajte ga. Odozgo ravnomerno narendajte čokoladu.
Stavite u frižider na 4-5 sati i zatim poslužite.