Bonapeti.rs»Recepti»Glavna jela»Punjeni paradajz»Paradajz Šmerkeze sa krastavcem i lukom

Paradajz Šmerkeze sa krastavcem i lukom

Asya ZaevskaAsya Zaevska
Kuvar
13133670
Paradajz Šmerkeze sa krastavcem i lukom
Fotografije: Asya Zaevska
3 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Ukupno
15 min.
Porcije
3
"Fantastični paradajz Šmerkeze, koji poslužujemo kao dopunu uz ukusan ručak ili večeru"

Potrebni sastojci

  • paradajz - 7 komada
  • crni luk - 1 glavica
  • krastavac - 1 komad
  • kravlji sir - 1/2 šolje, izmrvljen
  • sitni sir - 1/2 šolje
  • kiselo mleko - 2 kašike
  • mirođija - 1/3 veze
  • krastavčići - za dekoraciju
* merne jedinice

Način pripreme

Promešajte sir i sitni sir i sve izgnječite viljuškom.

Dodajte kiselo mleko, narendani krastavac i luk i sitno seckanu mirođiju. Promešajte nadev za vaš ukusan paradajz Šmerkeze.

Izvadite unutrašnjost i paradajza i napunite ih pripremljenim nadevom.

Ukrasite punjeni paradajz kolutovima krastavčića.

Paradajz Šmerkeze možete da poslužite za ručak ili večeru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: