Teleće šnicle

EmelEmel
Šegrt
15940
Teleće šnicle
Fotografije: Emel
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
15
"Krhke marinirane teleće šnicle na roštilju - garantovano uživanje za sve koji ih probaju"

Potrebni sastojci

  • teleće meso - 1 kg
  • ulje - 1/2 šolje
  • aleva paprika - 3 kašike
  • so - 2 kašike
  • biber - 2 kašike
  • peršun - 3 - 4 struka
  • beli luk - 3 čena
* merne jedinice

Način pripreme

Meso se seče na kriške i istuca se.

Nakon toga se pravi sos od ulja, soli, peršuna, belog luka, aleve paprike i bibera i pasira se sve zajedno.

Posle se u veluiko posudi dobro promeša meso i marinada i ostavlja se da odstoji sat.

Nakon toga se peče na roštilju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: