Jednostavni ratatuj sa kobasicom
Лесен рататуй с наденица
bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Kobasice»Ratatuj»Jednostavni ratatuj sa kobasicom

Jednostavni ratatuj sa kobasicom

Gergana  GeorgievaGergana Georgieva
Početnik
21628262
Jednostavni ratatuj sa kobasicom
Fotografije: Gergana Georgieva
1 / 4
15/12/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
45 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
4
"Ratatuj za naše ljude - izvolite još jednom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pripremu ratatuja započnite tako što ćete tikvice, paradajz i kobasicu iseći na kolutove.

Oljuštite čenove belog luka i sitno ih iseckajte.

U pravougaonom plehu ređajte povrće i kobasicu u kolone.

Postavite uspravno kolut tikvice, do njega kolut paradajza i kolut kobasice.

Ponavljajte dok ne ispunite ceo pleh.

Pospite odozgo usitnjenim belim lukom, origanom i posolite po ukusu.

Na samom kraju, sve prelijte uljem.

Stavite pleh u zagrejanu rernu i pecite ratatuj na 180 stepeni oko 45 minuta.

Od ovog jednostavnog ratatuja sa kobasicom bićete prijatno iznenađeni i veoma zadovoljni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: