Bonapeti.rs»Recepti»Pecivo»Slani mafini»Mafini sa kobasicom i keljom

Mafini sa kobasicom i keljom

Gordana DanilovGordana Danilov
Kuvar
272375598
Mafini sa kobasicom i keljom
Fotografije: Gordana Danilov
1 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
4
"Mafini sa kobasicom i keljom - vaš adut za svečanu trpezu"

Potrebni sastojci

  • jaja - 5 - 6 kom
  • jogurt - 1 dl
  • kobasica - 150 g
  • kelj - 2 lista sitno isečena
  • sremski sir - 100 g
  • parmezan - 30 g naribanog
  • morska so
  • crni biber
  • maslac - 20 g
* merne jedinice

Način pripreme

Rernu zagrejati na 180°C.

Umutiti jaja, dodati jogurt, kelj i usitnjenu, prosušenu domaću kobasicu.

Umešati sir, posoliti i pobiberiti, sipati u maslacem podmazane kalupe za mafne i peći oko 25 minuta da porumene.

Mafine sa kobasicom i keljom poslužiti tople ili hladne, za doručak ili predjelo, po izboru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
52
40
30
20
10
Oceni: