Rebra sa sokom od pomorandže i medom

Rebra sa sokom od pomorandže i medom

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
469
373
Rebra sa sokom od pomorandže i medom
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 2
28/01/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno60 min.
Porcije3
"Raskošna kombinacija rebara sa sokom od pomorandže i medom - ulazi pravo u srce"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prvo pripremite marinadu sa svinjska rebra.

Ocedite sok od pomorandži i dodajte mu med.

Sve dobro promešajte i stavite rebra u ovu marinadu na jedan sat.

Za to vreme pripremite posudu u kojoj ćete peći rebra, nauljite je i poređajte rebra u nju.

Kada su rebra poređana, prelijte marinadu preko njih.

Posolite i začinite biberom, izgnječenim belim lukom i rendanim đumbirom.

Ako želite, možete da dodate i kriške pomorandže u rebra sa sokom od pomorandže i medom.

Stavite posudu u rernu i pecite rebra sa sokom od pomorandže i medom na 200 stepeni dok ne budu gotova.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: