Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Piletina»Brza Predjela»Džigerice sa lukom i paradajzom u tiganju

Džigerice sa lukom i paradajzom u tiganju

Jozlyam KadirovaJozlyam Kadirova
Kuvar
125201k53
Džigerice sa lukom i paradajzom u tiganju
Fotografije: Jozlyam Kadirova
1 / 2
12/02/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
2
"Uzmite tiganj i stavite unutra džigerice - gotove su za gore-dole 20 minuta"

Potrebni sastojci

  • pileće džigerice - 500 g
  • paradajz - 2 komada
  • luk - 2 glavice
  • praziluk - 1/2 struka
  • mladi luk - 1 vezica
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite na sitno mladi luk i parziluk, a crni luk isecite na polumesece.

Ako želite, možete blago da skuvate pileće džigerice - tako će se smanjiti vreme prženja. Ja to nisam uradila.

Operite i ocedite džigerice. Zapržite ih u malo maslaca, a nakon 5-10 minuta dodajte sve vrste luka. Nastavite prženje, a uskoro dodajte usitnjen paradajz.

Začinite začinima po izboru i servirajte ukusno brzo jelo toplo.

Džigerice sa lukom i paradajzom na tiganju su gotove.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: