Pečene šnicle od vrata u rerni

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
171
312
23/02/2021
"Mekane šnicle od vrata u rerni, pripremljene sa mnogo volje i pojedene sa još više volje"
Priprema10 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno130 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano63
  • Pregledi tokom meseca62
  • Pregledi tokom sedmice62
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 3 komada, od vrata
  • himalajska sol - po ukusu
  • biber
  • crni luk - 1 glavica
  • beli luk - 4 čena
  • pivo - 1 šoljica
  • maslinovo ulje - 2 kašike
  • za marinadu
  • majonez - 1 kašika
  • senf - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i osušite šnicle i ubacite ih u posudu zajedno sa senfom i majonezom.

Premažite ih dobro i ostavite da se mariniraju oko sat vremena. Očistite i na kolutove isecite luk.

Poređajte luk na dno pleha za pečenje. Dodajte čenove belog luka. Nemojte da ih čistite od ljuske.

Odozgo stavite šnicle. Posolite i pobiberite. Prelijte maslinovim uljem i pivom.

Dobro zatvorite pleh aluminijumskom folijom i pecite šnicle u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 90-120 minuta. Sklonite foliju i zapecite još malo.

Pečene šnicle od vrata u rerni su gotove.

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar