Pečena bundeva sa medom i orasima

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
171
312
23/02/2021
"Klasični desert, koji ima svoje fanatične obožavaoce"
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano25
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom sedmice24
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Budevu oljuštite i nasecite na velike komade. Ubacite ih u odgovarajući pleh i prelijte ih sa mlekom i šoljom vode.

Desert pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok polovina tečnosti ne ispari.

Pleh izvadite iz rerne i na svaki komad pečene bundeve stavite malo meda i oraha. Pospite cimetom i suvim grožđem i vratite u rernu. pecite dok se orasi ne ispeku dobro.

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar