Način pripreme
Maslac istopimo i spremamo testo od nabrojanih sastojaka.
Uvijamo ga u upakovanu foliju i ostavljamo u frižideru 2 sata.
Stegnuto testo za kiš razvijamo i stavljamo u posudu za pečenje da obuhvati i zidove.
Probodemo dno viljuškom i pečemo u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 25 minuta.
U posudi mutimo jaja, dodajemo pavlaku, začine, narendan parmezan, dodajemo i peršun isečen na stitno.
Izvadimo posudu iz rerne, na dno poređamo brokoli, čedar isečen na kocke, mocarelu iskidamo i plavi sir isečen na kocke.
Sipamo smesu od jaja, paradajz isečemo na kriške i poređamo ih odozgo, papriku na lente i takođe stavljamo odozgo.
Pečemo kiš sa sirom oko 30 minuta.
Gotov kiš četiri sira ostavljamo da se blago ohladi pre serviranja.