Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Svinjska rebra sa povrćem

Svinjska rebra sa povrćem

Marina RistićMarina Ristić
Početnik
253851
Svinjska rebra sa povrćem
Fotografije: Marina Ristić
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
90 min.
Porcije
3
"Budite sigurni da nećemo odbiti poziv na ručak"

Potrebni sastojci

  • rebra - 800 g
  • ulje - 50 ml
  • senf - 2 k.k.
  • peršun seckan - 1 k.k.
  • vlašac - 1 k.k.
  • so
  • biber
  • kari - 1 k.k.
  • mlevena paprika - 1 k.k.
  • šargarepa 2 kom.
  • šampinjoni - 400 g
  • luk crveni - 3 kom.
  • krompir - 3 kom.
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu pomešati ulje, so, biber, kari, vlašac, peršun, mlevenu papriku, senf i sve preliti preko rebaraca i dobro izmešati rukama.

Najbolje je da odstoji u marinadi preko noći u frižideru.

Sutradan spremiti povrće tako što očistite šampinjone, krompir i šargarepu.

Sve pomešati i staviti u rernu i peći na 200 stepeni 1 sat.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: