Pangasius u rerni sa ruzmarinom i majonezom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
713
901
04/05/2021
"Bacite se na ukusnu i laganu večeru sa dobro začinjenim pangasijusom u rerni"
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 2
  • Ukupno pregledano41
  • Pregledi tokom meseca40
  • Pregledi tokom sedmice40
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano2

Potrebni sastojci

  • pangasius - 3 - 4 fileta
  • majonez - 4 kašike
  • beli luk - 4 - 5 čenova
  • so
  • ruzmarin
  • ulje - za mazanje posude za pečenje
* merne jedinice

Način pripreme

Posolite ribu i ostavite je da upije so. Postavite posudu za pečenje papirom za pečenje i namažite je ulje,

Poređajte filete i obilno ih namažite majonezom.

Pospite istucanim belim lukom i ruzmarinom.

Pecite oko 20-30 minuta.

Servirajte sa zelenom salatom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar