Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Šnicle»Marinirane krmenadle sa kiselim paprikama

Marinirane krmenadle sa kiselim paprikama

GagaGaga
Početnik
14738
Marinirane krmenadle sa kiselim paprikama
Fotografije: Gaga
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
45 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
2
"Što jednostavnije, to ukusnije -staro nepisano kulinarsko pravilo"

Potrebni sastojci

  • svinjske krmenadle - 4 kom.
  • paprike iz turšije - 2 kom.
  • mast - 1 kašika
  • belo vino - 100 ml.
  • so - po ukusu
  • začini - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Krmenadle marinirati dan ranije.

Sutradan u kesu za pečenje sipati kašiku masti, vino i malo vode. Složiti krmenadle sa polovinama paprika preko njih, dodati biber u zrnu, piment i list lovora.

Zatvoriti kesu i peći u zagrejanoj rerni na 200⁰C oko 45 minuta.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: