Pica Veroneze

GagaGaga
Početnik
14
3
41
1
19/04/2021
"Pravo iz Verone na vašu trpezu - prijatno!"
Priprema90 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno105 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano22
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Od navedenih sastojaka zamesiti testo, ostaviti 1, 5 sat da nadođe. Razvijenu picu peći na 225⁰C od 12-15 min.

Poznato je da je pica u osnovi sirotinjsko jelo, može se bukvalno filovati svačim što vam padne napamet.

Italijani ne koriste kečap, uglavnom živi, sušeni paradajz ili pelat. Ostalo po vašoj mašti.

Recet dobijen od majstora u Veroni 1993. godine.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar