Način pripreme
Za ovaj drugačiji recept Pavlove u velikoj posudi umutite belanca na sneg.
Nakon toga dodajte šećer iz nekoliko puta i nastavite da mutite.
Nakon toga dodajte sok od limuna i skrob i mešajte pažljivo.
Kad smesa postane lepa i gusta, prebacite je u pleh za pečenje, obložen papirom za pečenje.
Nakon toga poravnajte površinu i pecite umućena belanca na 180 stepeni 15-20 minuta.
Nakon što bude gotovo, uvijte papirom za pečenje, to će vam pomoći da bolje oblikujete slatki rolat. Ostavite sa strane.
Isecite voće, ja sam odabrala kivi, vi možete koristiti jagode, maline, borovnice ili drugo voće koje volite. U međuvremenu pripremite krem, počnite da mutite pavlaku.
Nakon toga dodajte kiselo mleko, sok od limuna i rendanu koru od limuna. Dodajte isečeno voće u pavlaku.
Pažljivo promešajte. Kad se rolat ohladi potpuno odvijte ga.
Napunite pripremljenim kremom, ostavite 1 cm po ivicama.
Uvijte ponovo u rolat i ostavite da stoji 1-2 sata u frižideru. Ukrasite vaš voćni rolat Pavlova i servirajte.
Uživajte!