Način pripreme
Šargarepu, papriku i luk očistite i isecite na tanke trake. Isecite svinjetinu na tanke trake. Stavite svinjetinu u posudu i dodajte soja sos i kukuruzni skrob. Dobro promešajte i ostavite da se marinira oko 30 minuta.
Očistite beli luk i mladi luk. Beli luk isecite sitno, a zeleni luk na male komade.
Nudle skuvajte u vodi prema uputstvima proizvođača i ocedite.
Zagrejte ulje u dubokom tiganju na umerenoj do jakoj vatri. Pržite marinirane svinjske trakice oko 15 minuta uz povremeno mešanje. Izvadite svinjetinu iz šerpe i sipajte tanko isečeno povrće. Pržite oko 10 minuta uz povremeno mešanje.
Dodajte sitno seckani beli luk. Začinite sa malo šećera, Vorčesteršire sosom i pilećim bujonom. Dodajte rastvorenu 1 kašiku kukuruznog skroba u 4 kašike vode i promešajte.
Dodajte svinjske trake i rezance i dobro izmešajte.
Kuvajte uz mešanje da se proizvodi dobro promešaju oko 10 minuta.
Pržene pirinčane špagete sa svinjetinom i povrćem poslužite vruće, posipajući sve seckanim mladim lukom.