Bonapeti.rs»Recepti»Sosovi»Marinade»Sos za mazanje rebara

Sos za mazanje rebara

The Fire LionThe Fire Lion
Početnik
21446
Sos za mazanje rebara
Fotografije: The Fire Lion
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
13 min.
Kuvanje
17 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
6
"Sos za mariniranje rebara koje meso čine neodoljivo ukusnim i aromatičnim - preporučujemo oberučke"

Potrebni sastojci

  • ulje - 50 ml
  • luk - 400 ili 500 g
  • beli luk - 1 kašika
  • kečap - 400 ml
  • senf - 2 kašike
  • med - 3 kašike
  • soja sos - 80 do 100 ml
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Zagrevamo ulje i stavljamo luk i beli luk da se zaprže dok ne postanu zlatasti.

Posle stavljamo kečap i mešamo kašikom.

Dodajemo i ostale sastojke (senf, med, soja sos, so, biber) i mešamo dobro smesu i ostavljamo marinadu za meso da se krčka.

Nakon je gotov sos za mazanje rebara, namažite ga preko njih.

Što više rebra stoje u njim to je bolje.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: