Način pripreme
Brašno prosejte. Sipajte u posudu i napravite ububljenje u njemu. Maslac istopite. Dodajte ga u brašno. Dodajte dva jaja i prstohvat soli. Dodajte vodu i umesite testo sa maslacem.
Kada je testo gotovo, stavite ga u frižider. Luk očistite i isecite na rebarca. Spanać operite i iseckajte ili iskidajte. Meso od zeca iz tegle odvojite od kostiju i iskidajte ga u mrvice. U tiganj stavite malo ulja i zagrejte ga.
Propžite luk sa prstohvatom šećera. Dodajte spanać u tiganj i dinstajte. Takođe dodajte zečetinu. Ostavite da se krčka da ispari tečnost. Dodajte pavlaku i samo kratko prokuvajte. Začinite solju i biberom. Sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi.
Zagrejte rernu na 190 stepeni. Testo razvaljajte u oblik posude koja će se koristiti za kiš, koju ste lagano podmazali uljem.
Testo se stavite u kalup, a na zidovima bi trebalo biti malo testa, poput ograde. Izbušite testo viljuškom da ne naraste tokom pečenja.
U dubokoj posudi umutite preostala jaja. Dodajte im se topli nadev. Promešajte dobro. Prelijte koru od testa i ravnomerno rasporedite. Pecite oko 40 minuta.