Način pripreme
Važno! Ako koristite tečni zaslađivač za krem, dodajte još ulja!
Za bazu:
Sameljite indijski orah i kokosovo brašno u blenderu i sipajte ih u posudu.
Suvo voće sameljite u blenderu i dodajte ga zajedno sa uljem.
Dobro izmešajte i od dobijene smese formirajte osnovu u tepsiji na papiru za pečenje.
Ostavite u zamrzivaču da se stvrdne.
Za slojeve:
Promešajte sve proizvode za slojeve u 2 posude.
Rasporedite 1. sloj na čvrstu podlogu i ostavite u zamrzivaču da se stvrdne.
Nakon što se stvrdne, rasporedite 2 sloj, ukrasite proizvodima po vašem izboru i ostavite ga nekoliko sati u zamrzivaču dok se ne stvrdne.
Zatim isecite barove (pločice) u željeni oblik i možete ih jesti!
* Ako je smesa previše tvrda, ostavite je da se opusti, a zatim isecite!
* Trobojne sirove pločice čuvajte u frižideru!