Hladni gaspačo

Hladni gaspačo
Fotografije: Niki
1 / 2
16/07/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
"Leto se sve više oseća, zato je vreme za ove sveže hladne supice"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paradajz ogulimo, iseckamo na nekoliko komada i stavljamo u blender.

Krastavce takođe ogulimo, iseckamo na komade i dodajemo u paradajz, luk i papriku očistimo, iseckamo i dodajemo u ostale sastojke.

Dodajemo hleb, sok od limuna, maslinovo ulje. Blendamo sve sastojke za naš gaspačo, začinimo solju.

Stavljamo u staklenu posudu i ostavljamo ukusnu hladnu supu u frižideru na nekoliko sati.

Poslužujemo hladni gaspačo sa krutonima i kockicom leda.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: