Način pripreme
Povrća treba da bude ukupno otprilike 250 g tako što kupusa treba da bude više.
Luk se sitno iscka, beli luk sitno, a ostalo povrće na trakice.
U posudi se izmešaju sastojci za smesu i pomešaju se sa povrćem.
U veliki tiganj od 30 centimetara se stavlja polovina ulja za 1 slanu palačinku. Ako će se koristiti manji tiganj, mogu da se naprave 2 manje palačinke.
U polovinu ulja se sipa smesa i raspoređuje se donjim delom kašike.
Prži se dok ne postane zlatkasta odozgo, otprilike 3-5 minuta.
Pažljivo se okreće palačinka. Ostale 2 kašike ulja se raspoređuju sa strane kraj palačinke nakon čega se ona blago podiže pažljivo špatulom i naginje se tiganj kako bi se razlilo ulje pod njom. Naginje se u stranu lagano kako bi se ravnomerno rasporedilo odozdo.
Ostavlja se na još nekoliko minuta dok druga strana ne postane zlatkasta.
Okreće se još jednom ponovo na prvu stranu i palačinka od povrća se ostavlja na još 1 minutu.
Vadi se na široki tanjir i odmah se servira.
Jačedžon (Yachaejeon) se jede tako što se svaki zalogaj umače u malo soja sosa.