Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pečena riba»Pangasius na roštilju

Pangasius na roštilju

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Pangasius na roštilju
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
4
"Pangasius na roštilju, možete da servirate sa krompir pireom na primer, da završite porciju"

Potrebni sastojci

  • pangasius - 1 kg
  • kari - 1 kašičica
  • limun - 1 komad
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Za ovu jednostavnu ribu na roštilju operemo limun i isečemo ga na pola.

Pomoću uređaja izvlačimo sok i stavljamo ga u posudu.

U njega dodajemo kari, malo soli, biber.

Dobijenim sosom mažemo pangasius.

Zagrevamo roštilj i stavljamo ribu.

Pečemo pangasius na roštilju oko 3-4 minuta sa jedne strana i nakon toga okrećemo na drugu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: