Način pripreme
Stavljamo tiganj na vatru i ugrevamo maslac. Dodajemo beli luk i mešamo oko minut, nakon toga dodajemo pečurke, so, biber i peršun.
Kuvamo dok pečurke ne omekšaju i dok tečnost ne ispari, s vremena na vreme mešamo.
Začinimo pile solju, biberom, lukom i peršunom.
Isečemo po dužini tako da dobijemo džep u koji stavljamo po 2 kriške mocarele i rasporedimo pečurke ravnomerno. Stavljamo unutra i po 1 supenu kašiku parmezana.
Zatvaramo piletinu sa nekoliko čačkalica za zube. U tiganju u kojem smo pripremali pečurke, pečemo meso dok ne dobije zlatnu boju, nakon toga prebacujemo u pleh i pečemo pileće rolate u prethodno ugrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta. Ako ostane pečuraka, koristićemo ih za sos za ove pileće rolnice.
Za sos propržimo beli luk u maslinovom ulju. Smanjujemo vatru i dodajemo senf, pavlaku i parmezan.
Mešamo dok se ne rastopi ili ako je potrebno zgusnemo sa skrobom.
Začinimo solju i biberom po ukusu sos od pečuraka. Ako je ostalo pečuraka i njih dodajemo u sos.