Način pripreme
Pileće šnicle začinimo solju, biberom i vorčester sosom. Odozgo na svaku stavljamo po jedno malo parče maslaca i stavljamo u rernu na 200 stepeni da se peku.
Kad se šnicle ispeku sa jedne strane okrećemo ih na drugu da se peku. Pre nego što budu gotove na svaku stavljamo po jedanu krišku mocarele da zapeče.
Dok se meso peče pripremamo sos od pečuraka. U tiganju ugrevamo po dve supene kašike maslaca i ulje. Propržimo očišćene pečurke, isečene na kriške, a ako su sitne pržimo ih cele.
Kad ih ispržimo izvadimo iz tiganja i u istoj masti pržimo brašno. Energično mešamo da ne zagori i proredimno nekolikoputa sa ugrejanim mlekom i toplom vodom.
Čim sos počne da bude gust, vraćamo pečurke u njega. Stavljamo sitno iečene sireve i začinimo solju i biberom.
Na kraju dodajemo i jednu supenu kašiku sveže isceđenog soka od limuna. Gotove šnicle serviramo sa sosom od pečuraka.