Način pripreme
Hleb isecite na kriške. Jaja umutite sa suvim začinom ili sa malo soli.
Napravite sendvič tako što ćete jednu krišku hleba namazati majonezom, a drugu kečapom. Nemojte obilno da mažete, jer će višak da iscuri prilikom zagrevanja u tosteru.
Na hleb stavite šunku i kačkavalj, pa preklopite drugom kriškom hleba. Vodite računa da kačkavalj ne bude van sendviča - višak odlomite i ubacite izmedju hleba. Na taj način će se manje razlivati u tosteru.
Ovako pripremljen sendvič umočite sa obe strane u umućena jaja i stavite u toster, koji ste prethodno premazali sa malo ulja i zagrejali. Pecite dok ne dobiju zlatno žutu boju, 2-3 minuta. Vreme pečenja zavisi od jačine tostera.
Ponovite postupak dok ne utrošite sve sastojke.
Pripremljene na ovaj način upiće manje ulja i manje ce se osecati miris prženja u kuhinji, baš kao i prilikom pripreme običnih prženica iz tostera.
Prijatno uz punjene sendvič prženice iz tostera!