Način pripreme
Blendajte keks i pomešajte ga sa istopljenim maslacem dok se ne dobiju mrvice od maslaca.
Sipajte ih u kalup sa padajućim dnom, lepo zalgadite koru i stavite ga u frižider na otprilike 30 minuta.
Za krem namočite želatin u malo hladne vode i ostavite ga da nabubri.
Pomešajte krem sir sa šećerom u prahu i dobro ih izmešajte.
Dodajte pavlaku i čiu i ponovo izmešajte.
Stavite želatin da se istopi na vodenoj pari dok ne postane tečan i sipajte ga u smesu.
Isecite jagode na polovinice i polovinu njih poređajte sa strane kalupa.
Zalijte ostale limunovim sokom i šećerom i stavite ih u frižider.
Sipajte krem na keks koru i vratite ukusni čizkejk u frižider.
Nakon toga poređajte jagode.
Stavite sok koji se odvoji na ringlu da se zagreje i u njega dodajte prethodno namočeni želatin
Ovim sirupom zalijte jagode i vratite desert ponovo u frižider.
Čizkejk od jagoda sa čiom je veoma ukusan.