Način pripreme
Sipajte sveže mleko, šećer i kakao u veliku šerpu na ringlu i mešajte dok se šećer ne istopi.
Dodajte maslac i ponovo promešajte. Skinite šerpu sa vatre i ostavite je sa strane.
Odvojte otprilike 15 supenih kašika.
Umutite jaja i dodajte ih u mlazu u kakao mleko.
Nakon toga sipajte i prosejno brašno zajedno sa praškom za pecivo i vanilom. Dodajte i istucane orahe.
Promešajte smesu i sipajte je u tepsiju na papir za pečenje.
Stavite čokoladni kolač da se peče otprilike 35 minuta na 180°C.
Izvadite ga nakon toga, isecite ga na kvadrate i zalijte ga odvojenim kakao mlekom.
Ostavite desert da tako odstoji otprilike 12 sati i po želji ga namažite tečnom čokoladom za još veću slatkoću.
Napravite i vi ovaj Čokoladni fadž za najzahtevnije.