Način pripreme
Prvo spremamo marinadu tako što pomešamo maslinovo ulje, koru limuna i sok od citrusa, meda, tabasko, soja sos.
Operemo dobro riblje kotlete i pogledamo da nismo propustili da očistimo krljušt.
Potapamo ribu u posudu sa hladnom vodom i kockama leda na oko 15 minuta. dok se riba ne ohladi i stvrdne.
Osušene stekove potapamo u smesu i poklapamo posudu. Ostavljamo ih da se mariniraju tri sata u frižideru.
Za to vreme skuvajte krompir u posoljenoj vodi 10 minuta. Ocedite ga dobro i ostavite da se ohladi.
Izvadite ribu iz marinade i zapecite je na gril tiganju ili roštilju, oko deset minuta sa svake strane.
U tiganju sa malo masnoće sotrirajte krompiriće i kukuruz. Začinite origanom.
Servirajte stekove tople sa garnirungom od krompira koji mirišu na maslac.