Način pripreme
Vadimo testo za picu 15 minuta pre nego što počnemo da radimo sa njim. Razvijemo ga, sečemo odmah u sredini po dužini i dva puta po širini tako da se dobije 6 kvadrata.
U posudi pomešamo iseckano pile, mocarelu, origano i ½ čaše sosa marinara. Dobro izmešamo.
Raspoređujemo smesu između svih šet kvadrata testa za picu koju stavljaju u donji ugao testa. Pazimo na krajevima da nema nadeva.
Mutimo zajedno jaje i mleko, nakon čega premazujemo oba ruba testa najbliže do nadeva. Savijamo praznu stranu testa na nadev i veoma čvrsto pričvrstimo oba komada testa zajedno.
Stavljamo svaku od zatvorenih pica u tepsiju obloženu papirom za pečenje, nakon čega ga premazujemo odozgo umućenim jajetom i posipamo ga parmazanom. Pravimo mali prorez u gornjem delu svakog džepa.
Pečemo džepove u prethodno zagrejanoj rerni na 180 °C otprilike 20 minuta ili dok ne postanu zlatkasti.
Vadimo džepiće sa piletinom iz rerne i serviramo ih sa ostalih ½ šolje sosa marinara.