Način pripreme
Uzela sam plećku i isekla meso toliko koliko je potrebno da bude ravnomeran sloj.
Posula sam origanom, majčinom dušicom, solju, poređala listove mente i isečen beli luk. Uvila sam kao svinjski rolat i zavezala koncem.
Namazala sam meso i posula istim začinima. Stavlila sam u uređaj za lagano kuvanje sa malo pilećeg bujona od pileta koje sam kuvala sa mentom.
Ostavila sam da se kuva 4 sata. Kada je bilo gotovo, lepo sam prelila sosom od soja sosa, čili sosa i meda.
Pekla sam na rešetki i na delongi gril funkciji dok nisam procenila da je gotovo i izvadila sam.
Nisam prala posudu kukera, već sam stavila da se dinstaju luk, beli luk, šargarepa, celer, paškanat zajedno sa začinima - lovorovim listom, solju, mirođijom i bosiljkom.
Nakon što se izdinstalo, dodala sam beli pasulj, crveni pasulj, čašu belog vina i bujon od mesa iz uređaja za lagano kuvanje.
Ostavila sam svinjski rolat sa pasuljem da se krčka oko 20 minuta.