Način pripreme
Brza, jednostavna i veoma ukusna torta sa piškotama za praznik i radni dan.
Prvo pripremite dve vrste krema prema uputstvima na pakovanju.
U odgovarajuću posudu sa mikserom sipajte hladno sveže mleko 350 ml, sipajte krem puding i mešajte dok se ne dobije gust krem.
Dodajte 100 g kisele pavlake i 1 supenu kašiku šećera u prahu i ponovo mutite na kratko - da se pomešaju sastojci.
Tako se priprema i drugi puding.
U kalup 20 cm sa prstenom naizmenično slažite red piškota, umočenih na par sekundi u sveže mleko, odozgo pokrijte čokoladnim kremom, kolutićima banane i dugim redom piškota, vanilinim kremom i odozgo rešetkom čokoladnog krema.
Isecite sušene koajsije na komade i ukrasite torticu sa piškotama.
Ostavite na hladnom mestu bna 1 noć, sledećeg dana poslužite.
Odlična, brza i veoma ukusna torta sa piškotama i voćem. Neka vam je slatko!