Način pripreme
Za ovaj improvizovani milfoj skrob kada se skide sa ringle stavlja se maslac, dobro se izmeša, nakončega se pokriva najlon kesom cela površina da se ne bi hvatala korica.
Ostavlja se dase u potpunosti ohladi. Pavlaka sa šećerom u prahu se muti mikserom dok ne bude gotova, nakon čega se dodaje u porcijama skrob i muti se mikserom dok se ne dobije homogena smesa.
Stavlja se u špric sa dodatkom i šprica se po ispečenim i iseckanim kružićima od lisnatog testa.
Lisnato testo se razvija lagano između dva lista papira za pečenje, seku se oblici u ovom slučaju kružići i peku se u rerni na 200°C.
Lisnato testo se peče između dva papira i jednom tepsijom još pdpzgp da pritiska da se ne bi naduli. Peku se otprilike 20 minuta.
Nakon toga se sastavljaju slatki kolaičići sa kremom.
Borovnice sa stavljaju za dekoraciju kolačića sa lisnatim testom i kremom od limuna.