Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Šnicle»Svinjske šnicle sa kiselim kupusom u rerni

Svinjske šnicle sa kiselim kupusom u rerni

Maria BojilovaMaria Bojilova
Šef kuhinje
486942k
Svinjske šnicle sa kiselim kupusom u rerni
Fotografije: Maria Bojilova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
150 min.
Ukupno
180 min.
Porcije
8
"Svinjetina i kupus - klasičan recept koji garantuje sjajan ukus"

Potrebni sastojci

  • šnicle od vrata - 1 kg, svinjske
  • kiseli kupus - 2 glavice
  • aleva paprika
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Meso se opere i svaka šnicla se iseče na pola.

Kiseli kupus se iseče.

U posudu za pečenje se stavljaju meso i kupus, posipaju se alevom paprikom, uljem i prelivaju se vodom.

Peče se u rerni sa ventilatorom na 200 stepeni, bez ventilatora na 150-180 stepeni.

Svinjske šnicle sa kiselim kupusom u rerni su gotove.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: