Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Grickalice uz pivo»Svinjske uši na gril tiganju

Svinjske uši na gril tiganju

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Svinjske uši na gril tiganju
Fotografije: Stoyanka Rusenova
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
45 min.
Ukupno
65 min.
Porcije
3
"Sipajte pivo i odmah pojedite ove kuglice od svinjskih ušiju"

Potrebni sastojci

  • svinjske uši - 2 komada
  • biber - 3 - 4 zrna
  • lovorov list - 1 komad
  • soja sos
  • so - ako je potrebno
* merne jedinice

Način pripreme

Svinjske uši dobro očistite.

Stavite ih u duboki lonac, jmože i u ekspres lonac.

U vodu dodajte lovorov list, so i biber.

Uključite šporet i kuvajte do kraja.

Kada ih izvadite iz vode, ostavite da se ohlade nekoliko minuta.

U međuvremenu, zagrejte roštilj tiganj.

Postavlite dva uha, kada su spremna na jednoj strani, okrenite na drugu.

Isecite ih na trakice, stavite na tanjir, poprskajte soja sosom i poslužite predjelo za pivo.

Svinjske uši na gril tiganju su gotove.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: