Način pripreme
Jaja se mute u vazdušast krem. U njih se dodaje vruća voda i uz neprestano mešanje postepeno se dodaje šećer. Na kraju se dodaje prosejano brašno, skrob i prašak za pecivo.
Dobro se meša i smesa se sipa u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Kora se peče na 180 stepeni otprilike 35 minuta.
Priprema se puding prema uputstvima na pakovanju. Skida se sa ringle i u njega se dodaje želatin (koji ste prethodno namočili u 100 ml vode, dok ne nabubri). Dobro se izmeša.
Smesa se podeli na dva dela i u jedan se dodaje crna čokolada, u drugi - bela. Ostavljaju se oba krema da se dobro ohlade.
Kora se stavlja u kalup (sa otkopčavajućim stranicama) u kom ste je pekli. Preliva se sokom iz kompota i šećernim sirupom.
Sipa se beli krem, a odozgo smeđi krem. Ostavlja se u frižideru da se stegnu.
Nakon toga se muti pavlaka i sipa se na krem. Dobro se zagladi i posipa se kokosovim brašnom. Ostavlja se u frižideru na nekoliko sati.
Vadi se i seče se na kolačiće.
Kolačići sa duplim čokoladnim kremom i kokosom su veoma ukusni.