Način pripreme
Umutite jaja sa šećerom. Dodajte ulje, vodu i na kraju prosejano brašno sa praškom za pecivo. Sipajte smesu u tepsiju (rerne) obloženu papirom za pečenje.
Pecite na 180 stepeni otprilike 150 minuta. Izvadite, ostavite da se ohladi i nasecite na trake. Pripremite kremove prema uputstvu. Umutite pavlaku i podelite je u dva krema.
U svaki krem dodajte čokoladu (istopljenu) - beli u vanilu, crni u smeđu. Uzmite jednu traku, blago je zalijte šećernim sirupom i namažite kremom od vanile.
Uvijte u puža i stavite uspravno na poslužavnik. Nakon toga uzmite drugu traku, prelijte i namažite smeđim kremom. Uvijte oko rolata u sredinu. Tako uradite sa ostalim sastojcima.
Celu tortu premažite pavlakom i zalijte glazurom ostavljajući prazno mesto u sredini. Tamo sipajte glazuru od maline (žele).
Tortu sa pavlakom ukrasite obojenim ružicama od pavlake i malina.
Uvijena torta sa duplim kremom je gotova.