Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Kobasice»Sudžuk»Pečeni domaći sudžuk na roštilju

Pečeni domaći sudžuk na roštilju

Pečeni domaći sudžuk na roštilju
Fotografije: Jordanka Taseva
3 / 7
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
4
"Iza skromne veličine ovog domaćeg sudžuka krije se gigantski ukus i mnogo mirisa"

Potrebni sastojci

  • sudžuk - 2 komada, domaći
* merne jedinice

Način pripreme

Napravite horizontalne rezove na sudžuku, ali nemojte da idete do kraja.

Ispecite ga kratko sa obe strane na roštilju.

Poslužite uz odgovarajući prilog i čašu crnog vina.

Pečeni domaći sudžuk na roštilju je spreman.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: