Način pripreme
Prethodno sam skuvala pileće batake i iskidala ih na komade. Sačuvala sam bujon za supu.
Uključila sam uređaj na program Saute na 15 minuta. Dodala sam malo bujona i sipala sam mladi luk unutra.
Kada je počelo da se krčka, dodala sam meso i naseckanu šargarepu, paparike i krompir.
Začinila sam kurkumom i majčinom dušicom. Dodala sam još malo bujona. Kada je uzavrelo, dodala sam sireve - osim kačkavalja.
Izmešala sam i stavila poklopac. Ostavila sam da se kupa aromatična pileća supa dok program ne završi.
Za kraj sam sipala kukuruz, izmešala sam i rasporedila po posudicama.
Servirala sam supu od sireva tako što sam odozgo izrendala kačkavalj.
Preskočite kuvanje mesa ako ćete koristiti grudi.
**Improvizujte sa kačkavaljem u receptu za pileću supu sa sirevima u Instant Potu. Možete da uzmete drugačiju vrstu kavljeg kačkavalja, kako biste još više obogatili ukus zimske supe.
Konkretno u ovom slučaju ja sam koristila kačkavalj sa borovnicama.
Komentari