Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Ćevap»Svinjski vinski kebap u multikukeru

Svinjski vinski kebap u multikukeru

LiudmilaLiudmila
Inovator
5462031k
Svinjski vinski kebap u multikukeru
Fotografije: Evgenia
1 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
75 min.
Porcije
4
"Obično se svinjski vinski kebap u multikukeru garnira sa kuvanim pirinčem, ali mi ga volimo sa krompir pireom."

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 500 g, za kuvanje
  • luk - 1 glavica
  • so
  • lovorov list - 1 komad
  • biber - 3 zrna
  • paradajz - 1 komad
  • crveno vino - 100 ml
  • brašno - 1 kašika
  • voda - 1 litar
  • ulje - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Meso se stavlja u posudu uređaja zajedno sa isečenim lukom.

Dodaju se začini i paradajz. Brašno se razmuti sa vodom i prelivaju se sastojci.

Na red dolazi vino. Sipamo i njega.

Zatvaramo poklopac i uključujemo program za supu.

Nakon što se završi i poklopac više nije hermetički zatvoren, možemo da serviramo vinski kebap.

Obično se svinjski vinski kebap u multikukeru garnira sa kuvanim pirinčem, ali mi ga volimo sa krompir pireom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: