Način pripreme
Svež brokoli se opere i očisti od drški. Nasecka se na ružice.
Šargarepe se ogule, operu i naseckaju na kolutiće.
Krompir se oguli, opere i nasecka na sitne komade.
Brokoli, šargarepa i krompir se stavlja u tepsiju sa nelepljivim premazom sa poklopcem.
Posipaju se začinom za sveže povrće i zaliva se uljem i 100 ml vode.
Dinstaju se u rerni 20 minuta na 220°C sa ventilatorom poklopljeno.
Kozji kačkavalj se renda na krupno rende.
Dimljeni topljeni sir se nasecka na srednje komade.
Mocarela za picu se nasecka na kružiće.
Kada se povrće izdinsta, odozgo se ređaju kozji kačkavalj, dimljeni topljeni sir i mocarela za picu tako što se ravnomerno raspoređuje po celoj tepsiji.
Posipaju se tvrdim sirevima.
Brokoli sa krompirom i sirom se peče 10 minuta na 220°C sa ventilatorom pod poklopcem.