Način pripreme
Paprika se opere i očisti od semenki. Isecite je na kocke. Šargarepa se oljušti i opere. Isecite je na kocke.
Pečurke se operu i iseku na kriške. Boranija se iseče na kraće trake.
Brokoli se opere i iseče na cvetove.
Luk se očisti i sitno isecka. Dimljeno meso seče na kockice. Paradajz se opere i sitno isecka.
Zagrejte ulje u dubokom tiganju. Dodajte luk, paprike, pečurke i šargarepu. Pržite ih.
Dodajte dimljeno meso. Dodajte paradajz i boraniju i brokoli.
Doda se malo šećera i malo vode da povrće omekša. Dodajte pirinač i vodu.
Začinite solju i biberom.
Mešajte pirinač u tiganju dok se svi proizvodi ne skuvaju.
Pirinač sa povrćem u tiganju se priprema brzo i odličan je prilog za svako meso.