Način pripreme
Oljuštite pečurke i izvadite panjiće.
Isecite sitno malu glavicu crvenog luka, čen belog luka i panjiće pečuraka.
Isecite na sitne kockice dimljeni sir.
Pripremite nadev za punjene pečurke, dinstajte u ugrejanom maslacu, luk, pomešan sa malo ulja , beli luk i panjiće isečenih pečuraka.
Čim luk omekša skinite posudu sa vatre i dodajte krem sir, topljeni sir, so, biber i majčinu dušicu.
Promešajte i sa ovom smesom napunite pečurke.
Stavite po parče kačkavalja na nadev i poređajte pečurke sa kačkavaljem u pleh, namazan uljem.
Stavite punjene pečurke da se peku u prethodno ugrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta dok se ne zapeku.
Keto punjene pečurke servirajte sa keto salatom ili kao keto predjelo.