Način pripreme
Tokom prazničnih dana ponekad smo umorni od dugi priprema za raskošnu trpezu.
U ovom receptu za lagani namaz ćete otkriti brz i lak način da pripremite prefinjeno jelo za tren oka i da oduševite goste.
Potreban vam je blender i navedeni sastojci.
Stavite urme u aparat i sameljite nekoliko puta. Ako se lepe po ivicama, izvadite ih i ponovo meljite.
Dodajte u njih plavi sir, pavlaku, prstohvat soli i krem sir.
Ponovo uključite ali sporije nekoliko sekundi.
Sa ovim, raskošni i prefinjeni namaz od urmi je goov.
Da bi bilo efektnije, predlažem vam da presečete nekoliko urmi i da ih napunite namazom.
Poređajte na lep tanjir, servirajte brzi praznični namaz od urmi i plavog sira sa krekerima i ukrasite svežim listovima lolo roso salate, rukolom ili nešto drugo po izboru.
Prijatno i srećan praznik!