Način pripreme
Postoji mnogo recepata za punjeni hleb, koji su postali hit među domaćicama u poslednje vreme, pošto se pravi brzo i lako, a zaista je više nego bogat doručak.
Ako želite da unesete nešto različito na vaš meni, napravite ovaj ukusni punjeni hleb i ostaćete bez reči.
Prvo isečemo hleb od jednog do drugog kraja - po dužini i širini.
U posudi rastopimo maslac i silikonskom četkom lepo namažemo proreze u hlebu. Posipamo origanom. Isečemo špek salamu na krugove i stavljamo ga u svaki prorez, malo kravljeg sira i komade isečenog kačkavalja.
Posipamo sa malo bibera i aleve paprike. Obložimo pleh aluminijumskom folijom odozdo i stavljamo hleb odozgo. Tako će masnoća moći da se sliva direktno u donju koricu našeg hleba čineći je veoma ukusnom, aromatičnom i hrskavom!
Na kraju odozgo posipamo susamom i stavljamo da se peče u rerni oko 10-15 minuta.
Ovaj ukusni punjeni hleb sigurno će vam se dopasti, pošto je to jedan ukusan doručak koji ste ikada probali, iako na prvi pogled izgleda skromno.
Neka vam je slatko!
Komentari